Werken aan jouw persoonlijke transformatie tijdens Corona? Nog steeds en juist nu!

Online
In deze tijd is de behoefte en noodzaak groot om te werken aan een persoonlijke doorbraak. Wij staan daarom met ons team van ScanCoaching klaar om jou daarin te begeleiden.
Er zijn verschillende mogelijkheden om sessies online te boeken via Zoom, Skype, FaceTime, chat, telefoon of mail. Mail voor een afspraak naar info@scancoaching.nl.

Fysieke afspraak
Kun je niet uit de voeten met online-begeleiding of is er sprake van een zekere urgentie? In overleg kun je dan ook fysiek terecht bij een ScanCoaches bij jou in de buurt met de inachtneming van de onderstaande maatregelen in verband met het Coronavirus.

Richtlijnen
Deze richtlijnen kunnen op ieder moment herzien worden. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende richtlijnen van NOBCO en KTNO:

  • We schudden geen handen en zeggen elkaar gewoon gedag
  • We houden minimaal anderhalve meter afstand van elkaar en ook onze stoelen staan minimaal anderhalve meter van elkaar
  • Je wast je handen voor de sessie. De ScanCoach doet dat ook.
  • Hoesten en niezen doe je in de ellenboog en gebruikte tissues gaan direct in de prullenbak
  • Voor de sessie worden deurknoppen, stoelen, tafel en toilet nog eens extra schoongemaakt en ontsmet
  • Bij verkoudheidsklachten van jou of een gezinslid plannen we uiteraard geen fysieke afspraak

Aan de slag?
Wil jij nu werken aan jouw persoonlijke doorbraak en deze tijd benutten om te werken aan inzichten die jouw leven kunnen veranderen? Mail dan naar info@scancoaching.nl of vul het contactformulier in. Graag even telefonisch overleggen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: 0888 77 8880.