ScanCoaching

Wil je blijven zoeken naar de oplossing of meteen aan de slag omdat ScanCoaching je de antwoorden geeft?

ScanCoaching meet met geavanceerde technologie de energie én het geheugen van jouw lichaamscellen en legt hiermee jouw psycho-emotionele patronen bloot.

Ons uitgangspunt is dat lichaam en geest een eenheid zijn en dat elke cel in het lichaam zijn eigen trilling en daarmee zijn eigen verhaal heeft. Door deze trillingen te scannen, kunnen we objectief en snel de gemoedstoestand van jouw lichaam vaststellen. De software berekent met complexe algoritmes de oorsprong die hieraan ten grondslag ligt. Na de meting geeft een gecertificeerd ScanCoach de resultaten terug in heldere en concrete taal. Hierdoor krijg je direct zicht op wat er nu bij je speelt, waar je potentieel zit en wat je blokkeert. Daarna volgt een aantal scansessies en ondersteunen we je om bewuster te worden van nieuw gedrag. Veranderen kun je alleen zelf maar wij helpen je om doeltreffend de meest efficiënte aanpak te vinden. Eentje die jou letterlijk op het lijf geschreven is.

Bij Scancoaching houdt het tobben en malen op en mag je stoppen met het zoeken naar antwoorden en andere routes. ScanCoaching is diepgaand, objectief, helder, snel en razend effectief!

Het Proces

Tijdens de ScanCoachingsessies zijn wij er vanzelfsprekend voor jou zodat jij er weer voor jezelf kan zijn. We zorgen voor een stevige bedding waardoor jij je bewustwordingsproces kan aangaan. Kijken naar de bron van jouw compensatiegedrag geeft verheldering maar kan ook een appèl doen op je vermogen om met verlies om te gaan. De kans is namelijk aanwezig dat je je hebt geïdentificeerd met een ‘gekleurd’ verhaal dat ineens een andere invulling kan krijgen. Dit vraagt om vanuit verwondering open te staan voor het onbekende; zowel voor datgene wat vervulling heeft gegeven als voor datgene wat teleurstelling heeft gebracht. Hierdoor wordt het onbewuste bewust gemaakt en wordt jouw speelveld met keuzemogelijkheden vergroot. Uiteindelijk leef je meer vanuit vrijheid en verbind jij je met wat werkelijk belangrijk voor je is.

Het verloop van een sessie

Aan het begin van de sessie plaatst de ScanCoach® de PSY-ray hoofdtelefoon op je hoofd terwijl je rustig op je stoel blijft zitten. Vervolgens begint de scan, die je kunt volgen op het beeldscherm. Je ziet daarbij energiewaarden, curven van je relevante fysiologische functies en organen voorbij komen zoals hersenen, hart, longen, maag, lever, zenuwstelsel, tot en met cellen en chromosomen. Deze gegevens vormen tevens het startpunt voor verdere analyse waarmee jouw integrale verhaal wordt opgebouwd.

ScanCoaching Africa

In 2019 zijn we een met een nieuwe partner gestart in Kenia. De eerste stap naar de internationale markt. De toekomst is nu. We zijn er klaar voor.