ScanCoaching Nederland krijgt een nieuwe naam

De Corona-pandemie heeft de wereld in de greep en dwingt ons om te gaan met allerlei veranderingen. Een grote transitie is op dit moment gaande. De afgelopen maanden gingen ook wij als organisatie door een flinke transformatie. Nu de lente is aangebroken is het voor ons het perfecte moment om aan te kondigen dat ScanCoaching Nederland een nieuwe naam krijgt

Transformators

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een nieuwe positionering en branding en het herinrichten van ons businessmodel. Wij zijn geen coaches; we zijn transformators. Van mensen én van organisaties. En hoewel we vaak in stilte op de achtergrond en in de diepte werkten, konden duizenden mensen de afgelopen jaren hun weg vervolgen met meer helderheid, inzicht en vrijheid op grote levensthema’s.

Movement in bewustzijn

Wij willen dat veel meer mensen ontdekken wat de reis naar binnen voor hun leven, gezondheid, relaties én carrière kan doen. En dat organisaties en bedrijven meetbaar kunnen zien wat onze programma’s opleveren: in focus, plezier, energie, gezondheid, efficiency, tijd en geld. Omdat we geloven dat we een organisatie kunnen veranderen door het bewustzijn van één individu te verhogen.

Start Podcastshow!

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe naam & huisstijl en ondertussen werken we aan een nieuwe website en zijn we bezig met het maken van een tweewekelijkse podcastshow en gaan we live Q&A’s organiseren waarin luisteraars mee kunnen praten over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en bewustzijn. Op de planning staan thema’s als angst, schaamte, saboteurs, verslaving, zelfliefde, prestatiemaatschappij, verbinding, je ware gezicht etc.

Luister, sluit aan en laat je verwonderen…

Tot binnenkort 🙂

P.s.Vragen? Ook tijdens Corona staan we klaar om jou te begeleiden in jouw persoonlijke transformatieproces.