Je bent ambitieus, succesvol, leergierig en hebt een gezonde dosis zelfinzicht en lef. De buitenwereld is er allang van overtuigd dat je veel in je mars hebt; je functioneert in een voortdurend veranderende omgeving en er liggen complexe vragen op je bordje. Je draagt veel verantwoordelijkheid en je carrière gaat zo snel dat je jezelf soms voorbij loopt. Tijd voor reflectie is er amper.

Je hebt behoefte om even stil te staan. Wat is nu goed voor jou? Je wil de verbinding voelen met jezelf en de uitdaging aangaan om je te ontwikkelen; plezier hebben in wat je doet, het beste uit jezelf halen en optimaal presteren. Dus wat wil je ècht? Waar wil je heen? Hoe wil je dat? En wat houdt je tegen?

Performance ScanCoaching Programma

Performance ScanCoaching helpt je om je prestaties te verbeteren. Je voelt je weer de professional die met een gezonde dosis energie en drive het op zijn manier en daarmee beter doet. Persoonlijke en professionele groei nemen een belangrijke plek in je leven in en daar geniet je van. Je durft uit te blinken en je kop boven het maaiveld uit te steken, omdat je als professional weer vanuit autonomie en creativiteit vorm aan jezelf geeft.

Een programma van 5 sessies van 2 uur.