Je twijfelt weleens aan de effectiviteit van de coaching van jullie toptalenten.

Je vraagt je af of jouw talent development team wel objectieve informatie ter beschikking heeft om talenten te laten ontwikkelen. En waarom ontwikkeltrajecten zo lang duren met de kans dat toppers vertrekken.

Of misschien word je moedeloos van al die mislukte pogingen om werkstress en burn-out de kop in te drukken. Helemaal als je uitrekent hoeveel overspannen medewerkers jouw organisatie kosten; in geld maar ook in toegenomen werkdruk voor de andere werknemers.

Zou je als werkgever niet willen dat het welzijn van jullie medewerkers toeneemt? Dat je samenwerkt met een partij die op een effectieve en objectieve wijze werkt en een tool inzet waarmee precies wordt vastgesteld hoe goed werknemers in hun vel zitten. Waarmee helder wordt hoe je ze kunt laten excelleren waardoor ze meer waarde toevoegen. Of waarmee je snapt waarop ze leeglopen zodat je stress en ziekteverzuim kunt beperken en werkplezier kunt laten toenemen.

ScanCoaching meet de gemoedstoestand van een coachee en analyseert deze gegevens zodat de psycho-emotionele patronen van deze persoon worden blootgelegd. Uit deze data wordt een integraal verhaal gebouwd en wordt de bron van het ineffectieve gedrag achterhaald. Zo krijg je snel zicht op de oorzaak van iemands disbalans, constateer je welke ontwikkeling een werknemer in zijn kracht zet, ziet een medewerker eindelijk in wat hem passie geeft of groeit het besef over de roeping van een persoon. Dit zorgt voor een intens bewustwordingsproces bij de medewerker, vaak de start van transformatie en blijvende verandering.

De professional staat bij ons centraal en tegelijkertijd zien wij ook in wat de belangen van de werkgever zijn. Je wil de kosten zo veel mogelijk beperken én een duurzaam resultaat. Zonder dat dit ten koste gaat van de ontwikkeling of het herstel van jullie werknemer. ScanCoaching heeft in 10 jaar veel kennis, ervaring en deskundigheid opgebouwd. We hebben inmiddels honderden mensen mogen begeleiden. Onze aanpak is objectief, snel, diepgaand en razend effectief en wetenschappelijk onderbouwd.