Het is tijd om het over een andere boeg te gooien. Je doet veel op de automatische piloot omdat het nou eenmaal zo hoort. ‘Zit ik wel op de goede plek?’ vraag je jezelf regelmatig af. Toch ben je vooral bezig om binnen de gewenste kaders te blijven, grip te houden en vooral die plek niet te verliezen. Keuzes worden vaak voor je gemaakt. Als je eerlijk naar jezelf bent, heb je het zicht verloren op je roeping en dat knaagt.

Je wilt je passie weer terug en verlangt naar zingeving. Maar waarom stap je dan toch telkens weer in dezelfde val? Je wil contact met wat je daadwerkelijk wilt, wat belangrijk is voor jou. Jezelf hervinden en met hernieuwde kracht en vreugde jouw weg vervolgen, daar wil je voor gaan. Maar hoe neem je het heft weer in eigen handen? En hoe groei je naar een betekenisvol leven?

Purpose ScanCoaching Programma

Purpose ScanCoaching brengt je in contact met je verlangens en je dieperliggende wensen en behoeften. Je hebt de balans opgemaakt en jezelf op een innige manier leren kennen. Vanuit daadkracht en vooral vertrouwen heb je geleerd om te kiezen voor wie je ten diepste daadwerkelijk bent. Met bezieling durf je weer je passie te leven en daarvoor te gaan staan, zowel privé als professioneel.

Een programma van 5 sessies van 2 uur.